extra materiaal bij het boek AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING

  1. roadmaps bij elk hoofdstuk
  2. invulbare canvassen
  3. PowerPoints met figuren uit het boek

Voor gebruik van AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING in opleidingen of trainingen is extra materiaal in de vorm van roadmaps en canvassen beschikbaar. Klik hiervoor op onderstaande knop AANVRAGEN.

Het extra materiaal wordt alleen gestuurd aan kopers van het boek. Stuur daarom met je aanvraag een aankoopbewijs van het boek mee. Dit mag een foto van je bon zijn of een mailtje over je aankoop bij een online boekwinkel.

Ben je docent en wil je het extra materiaal, een uitgebreide preview of de PowerPoints met de figuren uit het boek ontvangen, neem dan contact op. Alle extra materialen blijven eigendom van FLOOT en Eveline van Zeeland.

Het volgende materiaal is op aanvraag beschikbaar:

roadmaps

Aan het eind van ieder hoofdstuk vind je een roadmap met de stappen, tools en aandachtspunten uit de betreffende fase van het design thinking-proces.

canvassen

In de paragraaf AAN DE SLAG MET ... pas je theorie en tools toe met behulp van onder andere canvassen als het miniplan en stakeholdersoverzicht.

PowerPoints

Voor docenten die AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING gebruiken in hun lessen aan studenten zijn er PowerPoints met de figuren uit het boek.
Roadmap 1