Toont alle 7 resultaten

AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING

32.50 incl. BTW en verzendkosten

Hoe laat je als docent je studenten kennismaken met design thinking? Hoe gebruik je design thinking in je lessen, workshops en trainingen? En hoe begeleid je studenten die design thinking als methode kiezen voor hun projecten, onderzoeken en afstuderen? Meld je hier aan voor de online masterclass design thinking in het hoger onderwijs door Eveline van Zeeland.

Download hier een preview van het boek. Voor docenten is er een uitgebreide preview en extra materiaal beschikbaar. Mocht je docent zijn en interesse in de uitgebreide preview hebben, laat dat dan hier even weten

Aanbieding!

ACTIE: AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING + ROADMAPS

37.50 incl. BTW en verzendkosten

***ACTIE*** Koop nu het boek AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING + de bijbehorende ringband met alle 8 roadmaps uit het boek en betaal geen 40 euro, maar 37,50 euro. ***ACTIE***

Wil je echt aan de slag met design thinking? Koop dan het boek AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING en de bijbehorende roadmaps in één pakket. De roadmaps zijn op dik papier afgedrukt en van een ringband voorzien zodat je ze eenvoudig kan gebruiken in een training, bij het begeleidden van studenten of in een meeting met collega’s.

ROADMAPS AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING

7.50 incl. BTW en verzendkosten

Wil je meteen aan de slag met design thinking? Bij het boek AAN DE SLAG MET DESIGN THINKING is nu een aparte uitgave met alle 8 roadmaps uit het boek beschikbaar. De roadmaps zijn op dik papier afgedrukt en van een ringband voorzien zodat je ze eenvoudig kan gebruiken in een training, bij het begeleidden van studenten of in een meeting met collega’s.

Van design thinking naar design doing!

Making money with me

WHO THE HECK AM I

29.50 incl. BTW en verzendkosten

Wij geloven dat geld verdienen met werk dat betekenisvol is en waarmee je inkomen verdient een voorwaarde is om gelukkig te zijn en te blijven in deze complexe wereld. Wij hopen dat onze methode ‘Making money with me’ je hierbij helpt.

Geïnteresseerden kunnen een preview downloaden. Voor studenten en docenten is extra materiaal bij het boek beschikbaar. Wil je door de auteurs getraind worden in het ontdekken van talenten, passies en een mogelijk verdienmodel, neem dan contact op.

Online masterclass: design thinking in het hoger onderwijs

0.00

Hoe laat je als docent je studenten kennismaken met design thinking? Hoe gebruik je design thinking in je lessen, workshops en trainingen? En hoe begeleid je studenten die design thinking als methode kiezen voor hun projecten, onderzoeken en afstuderen? In deze online masterclass deelt Eveline van Zeeland haar ervaringen als docent, trainer en begeleider. Van design thinking naar design doing!